קו המוצרים כולל גם שוקולד גורמה לטבעונים ושומרי כשרות – שוקולד איכותי ללא חלב המתאים גם כקינוח פרווה
סטודיו אנד ג'וי, המעסיק אנשים עם מוגבלויות, משיק קו חדש של חבילות שי על טהרת שוקולד הבוטיק של "דה קרינה". על מלאכת אריזת חבילות השי אמונים אנשים המתקשים להשתלב בחברה בגלל מוגבלויות שונות. במסגרת עבודתם זוכים העובדים בכל התמיכה והסיוע הנדרשים לשילובם בחברה ובמעגל העבודה.
סדרת מארזי השי כוללת גם שוקולד בוטיק גורמה לטבעונים, המיוצר ממרכיבים איכותיים. ידוע שהקהל הטבעוני מתקשה לאתר מוצרי גורמה, במיוחד חבילות שי המיועדות כמתנה לאחרים. עכשיו ניתן להעניק חבילות שי עם שוקולד בוטיק.
המוצרים בכשרות בד"צ פרווה ולכן מתאימים גם לשומרי כשרות המעוניינים להגיש לאורחיהם קינוח איכותי או להעניק כמתנה לאורחים באירועים ללא מוצרים חלביים
לדברי נדב עטיה, מנכל סטודיו אנד ג'וי החלוץ בעסקים החברתיים בארץ, שיתוף הפעולה עם דה קרינה יסייע לנו לייצר מקומות עבודה לאנשים עם מוגבלויות ללא קבלת תרומות וללא השענות על תקציבי ציבור. האבטלה קשה לכולם וקשה פי כמה לאנשים עם מוגבלויות, שאינם יכולים להשתלב בכל מקום עבודה ולצערנו מרתיעים מעסיקים.
כך אפשר להנות מחבילות שי של שוקולד איכותי ובנוסף לתרום להעסקת אנשים עם מוגבלויות. המוצרים ישתלבו גם כמתנות למבקרים בכנסים, אירועים עסקיים וחברתיים כחתונות, בר מצווה וברית. כך שכל אירוע ייקח חלק בתרומה לקהילה.
גיורא צ'פלינסקי, מנכ"ל דה קרינה, מספר שמוצרי "דה קרינה" נעשים בעבודת יד והם פרי ניסיון העובר בין שלושה דורות, מארגנטינה עד עין זיון שבגולן. בין המוצרים מגוון רחב של פרלינים בטעמים שונים, ליקרים משובחים, מקלוני הדרים מצופים בשוקולד מריר מעולה, שברי שוקולד בשילוב צימוקים ושקדים, מדליוני שוקולד בשילוב פירות יבשים ועוד. "בדה קרינה אנו רואים חשיבות רבה בשילוב עובדים בעלי מוגבלויות כחלק פעיל בקהילה. אין סיפוק גדול יותר מלתת לאנשים הזדמנות ולקבל עבודה מצוינת".
סטודיו אנד ג'וי סייע כבר מעל ל-100 אנשים עם מוגבלויות להשתלב בחברה, על ידי יציאה ממעגל האבטלה לעבודה בעסקים שונים. הסטודיו ממומן ממכירות בלבד למגזר העסקי ולארגונים, ללא תרומות או מענקים. לפי המוטו "אל תתרמו לנו – תקנו מאיתנו".
באנד ג'וי מועסקים מעל ל-30 עובדים על בסיס קבוע לאורך כל השנה, בשכר שעתי מלא הכולל תנאים סוציאליים. דבר שאינו מובן מאליו בתחום העסקת מוגבלים. העובדים מתמודדים עם מגבלות פיזיות, חושיות ונפשיות ועוסקים בהכנת חבילות שי ועיצוב פרחים.
פרטים והזמנות בטלפון: 03-9011735.
1
















1

1

1
להוספת-עדכון פרטיך במדריך
1
הזמנה לשיתוף פעולה
1
פרסום באתר
11
1
שר הרווחה בדיון בנושא ועדות ערר של הביטוח הלאומי:
18/06/2014
"אין דבר כזה בכל העולם – מצב שבו אדם נכה מגיע להגיש ערר באותו גוף שפסק בעניינו. זכותו של אדם להגיש ערר בגוף חיצוני ציבורי חף מכל קשר עם הגוף הראשון שפסק כמו הביטוח הלאומי. טובת המטופל היא מעבר לכל אג'נדה. הביטוח הלאומי מוציא 6 מיליארד שקלים בחודש בקצבאות לטובת הציבור, אך עדיין התחושה בקרב הציבור כלפי הביטוח הלאומי היא קשה מאוד. אני רוצה שאנשים ידעו שאנחנו מסייעים להם לכן אני מבקש שנתקן את המצב."
1
"מדינת ישראל מפסידה כ-5 מיליארד שקלים בשנה מאי העסקתם של אנשים עם מוגבלויות"
יותם זיו, 04/06/2014
כך אומר ליאור שטרסברג, מנכ"ל חברת המשקם; מנתוני החברה עולה עוד כי שיעורם של בעלי המוגבלויות בשוק התעסוקה עומד על כ-50%, ולמרות הסיוע של המדינה מי שמוביל את שילובם בשוק העובדה הם דווקא בעלי עסקים פרטיים בעלי מודעות גבוהה.
לדברי שטרסברג, בעשור האחרון חלה עליה הדרגתית של כ-10% בשיעור העסקתם של בעלי המוגבלויות…
1
המסע למציאת "הכוכב הבא" של הספורט הפראלימפי
לאה שניידר 09/06/2014
הוועד הפראלימפי הישראלי, יחד עם ההתאחדות הישראלית לספורט נכים, אחראי על הפעילות התחרותית וההישגית של ספורטאים בעלי מגבלה פיזית, לרבות השתתפות בליגות וטורנירים בארץ ובחו"ל והכנתם לאליפויות אירופה. אליפויות עולם והמשחקים הפראלימפים.
מאידך, לוועד הפראלימפי יש תפקיד נוסף, והוא לאתר ספורטאים וספורטאיות צעירים בעלי מגבלות, להעניק להם מעטפת מקצועית, לכוון ולקדם אותם לקראת קריירה ספורטיבית, מאתגרת ומהנה…
1
סובלים מסוכרת? הכליות עלולות להיפגע
ד"ר יבגני מושקוביץ, 04/06/2014
מספר החולים במחלת הסוכרת נמצא בעלייה מתמדת בשנים האחרונות. סוכרת היא מחלה רב מערכתית שפוגעת באיברים שונים, ביניהם הכליות. אחד הסיבוכים העיקריים במחלה הוא פגיעה בתפקודי כליה, מה שעלול להוביל לאי ספיקה מוחלטת ובמקרים קיצוניים לצורך בטיפולי דיאליזה.
תפקודי כליה לקויים עלולים להקשות על הטיפול בחולה סוכרת, משום שמדובר במחלה שדורשת מדי פעם שינויים במינוני תרופות והתאמתן למצבו של החולה. רוב התרופות לסוכרת מתפנות דרך הכליה, ולכן במקרים של בעיה בתפקודי כיה קיימת סכנה שהתרופות יגרמו לירידה ברמות הסוכר, הרעלת תרופות ועוד…
1
1

1

1
הצטרפות לצוות הכותבים שלנו
spectrum.tikshoret@gmail.com
